Dat wordt genieten met Pasen!


Zoals u van ons gewend bent hebben ook voor de Paasdagen weer een aantal producten toegevoegd aan ons assortiment! Dit natuurlijk naast ons standaard assortiment dat uitermate geschikt is voor een feestmaal.

Wilt u wat lekkers op tafel zetten voor ontbijt of brunch dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben heerlijke ambachtelijk worstenbroodjes maar ook croissants om zelf af te bakken. Daarnaast voeren we een assortiment brood onder het merk “Brood zoals vroeger” dat bereid is met desem, zonder e-nummers en op steen gebakken. Dit “Brood zoals vroeger” heeft een bakproces van wel 28 uur en is daardoor uniek van smaak. We verkopen het brood diepgevroren en thuis bakt u het brood nog even af voor een voortreffelijk resultaat. En om u ontbijt of brunch kompleet te maken hebben we heerlijke smoothie ingrediënten om een heerlijke frisse en gezonde smoothie op tafel te zetten.

Maar niet alleen voor ontbijt of brunch zijn we het juiste adres ook voor uw diner natuurlijk, we hebben een ruim assortiment vis, schaal- en schelpdieren. Maar ook voor kwaliteit vlees kunt u niet om ons heen. We hebben varkensvlees met de “Smaak van vrüger” onder het label Heijdehoeve. Varkensvlees uit onze eigen omgeving. Deze varkens van het ras Duroc komen namelijk uit Stad van Gerwen een buurtschap op de grens van Nuenen, Son en Breugel en Nederwetten.Dit vlees assortiment wordt aangevuld met rundvlees uit Ierland van grasgevoerde runderen, dé basis voor mals vlees met een echte intense vleessmaak. De dieren lopen 8 tot 9 maanden per jaar buiten en hebben volop sappig gras, klaver en andere kruiden tot hun beschikking.

En om u brunch of diner af te sluiten hebben een groot assortiment desserts maar ook (ijs)gebak. Met speciaal voor de Paasdagen een paar heerlijke speciale ijsgerechten, zoals een roomijs paastaart, paashaasjes van vanille en chocolade roomijs en een heerlijk Paasei van roomijs met een laagje cacaopoeder.

Allemaal unieke gerechten die u niet overal kunt vinden. Gerechten die u, uw gezin maar ook eventuele gasten zullen verrassen qua smaak maar ook qua uitstraling! Wij, dé Diepvriesspecialist, hebben de lekkerste producten in het vriesvak!

We zien u daarom graag terug in één van onze winkels!

 

Wij wensen jullie vrolijke Paasdagen!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring