Diepvriesspecialist Van Rijsingen gaat voor nog duurzamer!


VEGHEL | Diepvriesspecialist Van Rijsingen is een begrip in Veghel. Vrijwel iedere Veghelaar kent de winkel aan de Gasthuisstraat. Van maandag 8 april tot en met woensdag 10 april sluiten zij 3 dagen hun winkel voor een rigoureuze verbouwing.

De winkel aan de Gasthuisstraat wordt in 3 dagen tijd omgebouwd. De huidige vriezers die er nu in staan, zijn niet meer van deze tijd. “Ze zijn te hoog voor de klanten, en voldoen niet meer aan onze wensen en eisen voor het milieu”. We bestaan ruim 34 jaar, en deze installatie staat er nu al geruime tijd en is nu aan vervanging toe. Hiervoor is gekozen voor stekker klare vriezers, die energiezuinig zijn. Dit past volledig bij ons concept dat we willen uitdragen. Diepvriesproducten staan voor kwaliteit, die is gewaarborgd. Het allerbelangrijkste is duurzaamheid van diepvriesproducten. Hier is weinig tot geen derving en voedselverspilling in!

Het is niet vanzelfsprekend dat een winkel zomaar 34 jaar blijft bestaan. Door ons onderscheidend vermogen, de ruim duizend verschillende artikelen en de kwaliteit in combinatie met de goede service is het ons gelukt.“

Heropening

Op donderdagmorgen 11 april zijn vanaf 9:00 uur de deuren weer geopend voor klanten. Voor de eerste 50 klanten hebben we een cool welkomstgeschenk.
Het assortiment heeft ook nog een goede uitbreiding gehad. Onze kant-en-klare maaltijden, afbakbrood, snacks en ijs zijn behoorlijk uitgebreid.
De maaltijden die zijn speciaal geselecteerd voor onze doelgroepen. Het meest uitgebreide en gezonde assortiment op vries verse maaltijden vind je voortaan bij ons.
Herkomst, genieten, gemak en actie zijn bij ons de sleutelwoorden in de winkel. Een compleet pakket van werelden die voor ieder wat wils te bieden heeft. Zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen.
U bent van harte welkom in onze  winkel aan de Gasthuisstraat, voor en na de verbouwing!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring