Dat wordt genieten deze herfst!


Bij de Diepvriesspecialist zijn we klaar voor de herfst! Lange zomeravonden maken plaats voor gezellige avonden binnen.
Nog langer van de avonden genieten? Maak het uzelf gemakkelijk door te kiezen van het gemak van diepvries:

  • Ambachtelijk soepen, wist u dat we deze gaan uitbreiden naar meerdere varianten? Is een liter soep teveel? Dan neemt u toch een halve liter!
  • Kant-en-klare maaltijden, een keuze uit ruim 60 verschillende soorten.
    Met een vaste VAST&LAAG actie: 3 maaltijden voor slechts €13,99!
  • Echte Italiaanse luxe pizza’s met een heerlijke bodem, 5 varianten (Tonno, Prosciutto, Caprese, Margherita of Stracchino).
    VAST&LAAG: 2 pizza’s voor slechts €5,00!
  • Vlees van Heydehoeve; diverse soorten vlees van het Duroc varken uit ons eigen Brabant! Van gehakt tot varkenshaasjes. De kwaliteit is superieur, en het gemak enorm!
  • En vergeet onze heerlijke nagerechten niet, heerlijk schepijs of bavarois. Varianten die uiterst geschikt zijn voor deze tijd van het jaar.

Nu de lange zomeravonden plaatsmaken voor de kortere avonden, wilt u natuurlijk tijd winnen voor gezellige borrels met vrienden en kennissen.
Dat kan met de Diepvriesspecialist, met het grootste diepvries assortiment van Brabant is er voor elke gelegenheid bij ons altijd wel iets te vinden.

We zien u graag in een van onze winkels,

Team Diepvriesspecialist

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring