Dat wordt genieten deze Kerst


Bij de Diepvriesspecialist zijn we klaar voor de mooiste tijd van het jaar! Heerlijk uitgebreid genieten met familie en vrienden. Nauwelijks is het Sinterklaasfeest voorbij of overal verschijnen de kerstversieringen en worden de winkels kerstklaar gemaakt. Al jaren staan wij bekend om onze heerlijk ruime assortiment desserts: ijstaarten, bavarois, 40 verschillende  smaken ijs.

Maak het uzelf gemakkelijk door te kiezen van het gemak van diepvries:

  • Brood zoals vroeger, Batard wit, meergranen, woutkorn of heerlijk krentenbrood. Voor slechts €2,00 de lekkerste broden of thuis verder af te bakken
  • Worstenbroodjes uit de regio, onze ambachtelijke worstenbroodjes worden geproduceerd in Deurne. Speciaal voor de feestdagen: 3 zakken voor slechts €10,00
  • *NIEUW* in ons assortiment, 100% Iers rundvlees van Bally Shannon (gras gevoerd en 8 tot9 maanden per jaar hebben deze runderen buiten gestaan).
    Ons assortiment: Hamburgers, one minute steak, bavette, lamskotelet, kogelbiefstuk of rib-eye.
  • En vergeet ons uitgebreide assortiment nagerechten niet, het grootste assortiment ijstaarten van Brabant. En de meest bekende: de nougatine ijstaart.

De mooiste tijd van het jaar.
Dat vier je met de Diepvriesspecialist, met het grootste diepvries assortiment van Brabant is er voor elke gelegenheid bij ons altijd wel iets te vinden.

Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen, en hopen u te mogen adviseren voor elk moment,

Team Diepvriesspecialist

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring