Dat wordt genieten deze zomer!


Bij de Diepvriesspecialist zijn we klaar voor de zomer! De vakanties komen er aan en voor zowel de thuisblijvers als degene die er op uit trekken hebben we heerlijk producten beschikbaar. Wat te denken van:

  • Sate-spiezen; ook nog eens in de aanbieding voor maar €6,99, wel 27 kip of varkens spiezen! Heerlijk genieten in eigen tuin met familie of vrienden of te gebruiken op de camping!
  • Blikjes Cola, Cola Light, Cola Zero, Fanta of 7-up: 24 blikjes voor de vaste lage prijs van slechts €10,99! Nergens goedkoper, dat is zeker! Dat is nog eens lekker meenemen naar de camping!
  • BBQ-vlees van Heydehoeve; diverse soorten BBQ vlees van het Duroc varken uit ons eigen Brabant! Van worstjes tot steaks. Maar onze favoriet is toch wel de Procureur! Neem er wel je tijd voor want deze mag gerust ruim 5 uur op de BBQ om de beste smaak te krijgen!
  • Hand- en schepijs; wat is er nu lekkerder met warm weer? Een heerlijk verkoelend ijsje! We hebben teveel varianten om op te noemen dus voor iedere smaak wat wils van groot tot klein!
  • En vergeet natuurlijk onze ambachtelijk salades niet! Rundvlees, zalm of huzaren! Van 150 gram tot 3 kilo!

Graag genieten we samen met jullie van de zomer! We zijn dan ook normaal geopend tijdens de zomer en laten we hopen dat het weer ons net zo goed gemutst is als de laatste weken! We helpen u dan ook graag om de eerste dagen op uw vakantie adres door te komen! Neem gerust diepvries vlees mee in een koeltasje, heeft u ’s avonds na een lange reis tenminste direct wat lekkers in een hand omdraai op tafel staan! Of bent u lekker een dagje naar strand of pretpark geweest ons kiphammetje uit de oven smaak perfect!

We wensen iedereen een fijne zomer en de vakantiegangers een fijne vakantie. Wij staan tijdens de, hopelijk warme, zomer graag voor jullie klaar. En na de vakantie kunt u bij ons weer heerlijk komen winkelen en proeven om uw vriezer weer te vullen.

Fijne zomer,

Team Diepvriesspecialist

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring