Ons brede assortiment aan producten voor oven, airfryer en frituur verschillen meestal in hun bereidingswijze, samenstelling en textuur. Voor ieder van deze bereidingswijze hebben wij de beste producten in huis. Op de vriezers en productkaarten in de schappen, staat aangegeven of de producten geschikt is voor oven, airfryer en/of frituur. Of een combinatie daarvan. Mocht je twijfelen over een product, vraag het gerust aan een van onze medewerkers.

Oven: Producten die geschikt zijn voor de oven worden meestal gebakken door middel van convectiewarmte. Dit zorgt voor gelijkmatige verwarming van de buitenkant en geleidelijke gaartijd. De bereiding in de oven is over het algemeen gezonder omdat er minder olie of vet nodig is.

Airfryer: Een airfryer is eigenlijk een kleine convectieoven die werkt met behulp van hete lucht. Hierdoor kun je producten krokant bakken met een klein beetje olie of soms zonder olie. De airfryer is een gezondere optie in vergelijking met frituren omdat er minder olie wordt gebruikt.

Frituur: Producten die bedoeld zijn voor de frituur worden ondergedompeld in hete olie. Dit zorgt voor een knapperige textuur maar kan het product ook olieachtig maken. Frituren is over het algemeen minder gezond vanwege de grote hoeveelheid olie die wordt gebruikt.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then