Lekker, gezond en gevarieerd eten is belangrijk voor iedereen. Soms heb je niet de tijd of zin om zelf te koken. De vriesverse maaltijden van Vers aan Tafel bieden dan uitkomst. Diepvriesspecialist is trotse ambassadeur en verkooppunt van dit grote assortiment aan diepvriesmaaltijden. Hiermee kun je iedere dag genieten van een lekkere en gezonde maaltijd. Met meer dan 100 maaltijden in onze vriesvakken is er meer dan genoeg keuze. Van Hollandse stamppot of een bordje aardappels, vlees en groenten tot aan Italiaanse of Oosterse gerechten. De meeste maaltijden wegen tussen de 500 en 600 gram. Maar ben je niet zo’n grote eter, dan zijn er ook maaltijden van 350 en 400 gram. In de kleinere porties zitten gelukkig niet minder voedingswaarden dan in de grote porties. Ook als je een zoutarm dieet volgt hebben we verschillende maaltijden in ons assortiment. Wanneer je voor het vriezerschap met maaltijden staat, kun je aan de gekleurde stickers zien om welke maaltijdcategorie het gaat. 

Bezorgen alleen in Veghel.

Wij bezorgen de maaltijden van Vers aan Tafel één keer per week aan huis. Op woensdagen kun je ons verwachten met een verse en nieuwe lading maaltijden. Bestellen kan via het formulier in de winkel of per mail naar de winkel. Veghel: veghel@diepvriesspecialist.nl .

Wil je meer weten of zoek je een specifieke maaltijd, vraag het gerust aan een van onze medewerkers. Mailen mag ook naar veghel@diepvriesspecialist.nl of bel naar 0413-344004.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then