Over ons

Here we keep it cool!

In de 60-er jaren is Harry van Rijsingen begonnen met het verbouwen van groenten, later is hij zich gaan toeleggen op de contractteelt van groenten voor de groenten verwerkende (diepvries)industrie.

Vanuit deze expertise is in 1978 onze eerste diepvriessupermarkt ontstaan in Mierlo. Vanuit deze eerste winkel is ons bedrijf gegroeid naar 4 diepvriessupermarkten in Zuidoost en Midden Brabant. Met vooral producten onder ons eigen merk, die we in vele gevallen vanuit de teelt direct door vertalen tot een eindproduct voor de consument.

Met onze boeren zorgen we voor eerlijke producten. Iets wat je direct proeft aan onze producten! Smaak, kwaliteit en prijsbewust, dat is ons specialisme en daarom verpakken we dit ook onder ons eigen merk. De beste kwaliteit snacks maken we bijvoorbeeld samen met onze huisproducent Swinkels. En door onze intensieve samenwerking met bakkerij van de Mortel kun je bij ons kiezen uit een ruim assortiment broodsnacks. Onze vertrouwde kwaliteit vind je bijvoorbeeld terug in onze beroemde saté. Maar ook voor vriesverse vis, heerlijk gebak en smaakvol ijs ben je bij ons aan het juiste adres. En een keer minder tijd om te koken? Bij ons vind je diverse verantwoorde maaltijden of maaltijdcomponenten.

De laatste jaren is de naam Diepvriesspecialist naar de voorgrond gekomen en de naam van Rijsingen wat naar de achtergrond. We zijn een specialist en dat willen we graag laten horen. Maar het ontstaan vanuit de naam van Rijsingen zullen we natuurlijk nooit vergeten!

Vanuit deze basis, de teelt, zijn we uitgegroeid tot een gevestigde naam in Brabant en omstreken!

Al ruim 40 jaar goed in kwaliteit, onze vertrouwde smaak daar geniet je van!

Keep it cool!

De Diepvriesspecialist
Veelzijdig lekker!

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then